Westcon werkt samen met Netskope

Westcon, een wereldwijd actieve technologiedistributeur, heeft een distributieovereenkomst getekend met Netskope, een vooraanstaande speler op het gebied van cloudbeveiliging.

Als uitvloeisel van de overeenkomst gaat Westcon het schaalbare, cloud-native platform van Netskope over de Benelux, DACH en de Scandinavische regio’s distribueren.

Met de overeenkomst versterkt Westcon zijn Next Generation Solutions (NGS) aanbod in Cloud en Data Security door een 100% cloud security leverancier toe te voegen waarmee op maat gemaakte beveiliging kan worden geboden aan klanten die de overstap naar de cloud maken.

De onlangs opgerichte NGS-businessunit versterkt de technische focus van Westcon op het gebied van Cybersecurity en nieuwe mogelijkheden die worden geboden door ‘born-in-the-cloud’-leveranciers en -partners.

Daniel Hurel, Vice President Westcon EMEA, Cyber Security & Next Gen Solutions, over de samenwerking: “Deze overeenkomst met Netskope is een goede indicatie dat onze investering in Next Generation Solutions de juiste keuze is. We zijn altijd op zoek naar manieren om ons te verbeteren. Onze overeenkomst met Netskope is hier een voorbeeld van en we kijken er naar uit om samen te gaan werken met deze marktleider, wetende dat we gezamenlijk onze partners kunnen helpen in het verbeteren van de beveiliging bij hun overstap naar de cloud.“

“Wij hebben besloten om met Westcon samen te werken omdat ze bereid en in staat zijn om te voorzien in de behoefte, waarin de rest van het kanaal op dit moment niet voorzag,” aldus Andre Stewart, MD VP EMEA bij Netskope. “Westcon heeft een agressief leadgeneratieprogramma opgebouwd en ook een renewals-team, dat zal helpen om de terugkerende inkomsten van Netskope veilig te stellen en onze verkoopstrategie te ondersteunen. Daarnaast hebben we gemerkt dat een grote partner als Westcon de financieringskracht heeft om de grote Service Providers beter van dienst te kunnen zijn en ook de financieringscapaciteit heeft om Cloud Security als dienst aan te bieden, wat steeds meer gevraagd wordt door eindgebruikers.”

“Werken met Westcon zal onze groei in de Benelux, Duitsland en de Scandinavische landen versnellen in een tijd waarin we zien dat onze concurrentie achterblijft met hun technologisch aanbod en ondersteuning van de partners; Westcon kan ons helpen deze kans te benutten.”

Meer informatie: www.westcon.com