Tech Data levert volledige assortiment interne harddisks van Toshiba

Tech Data’s gespecialiseerde solution divisie, Global Computing Components (GCC), een pan-Europese overeenkomst is aangegaan met de Japanse fabrikant Toshiba om het volledige portfolio interne harde schijven (HDD) voor clients en bedrijven in zijn assortiment op te nemen.

De HDD-producten van Toshiba zijn geoptimaliseerd voor onder meer datacentra, cloud- en serveropslag, bewaking, netwerkopslag en pc’s. De overeenkomst houdt o.a. in dat klanten van Tech Data toegang hebben tot de toonaangevende MG08 Enterprise-serie harde schijven van Toshiba, die in de tweede helft van 2019 beschikbaar komt. De MG08-serie heeft een capaciteit van 16 TB en omvat een HDD met de hoogste capaciteit CMT (conventional magnetic recording) die verkrijgbaar is, en is geschikt voor zowel cloud- als conventionele datacentra.

Hugo Graça, Vice-President GCC, Europa bij Tech Data vertelt het volgende: “We verheugen ons erop ondersteuning te bieden aan de adoptie van de interne opslagoplossingen van Toshiba, die een fantastische aanvulling zijn op ons portfolio. De producten bieden onze klanten in zowel de client- als de datacenterbranche een geweldige kans. Het uiterst gespecialiseerde GCC-team van Tech Data staat klaar om de klant te ondersteunen door de beste producten beschikbaar te maken, technische support te leveren en een reeks services met toegevoegde waarde aan te bieden in de regio.”

“Tech Data behoort niet alleen tot de meest toonaangevende end-to-end distributeurs ter wereld, maar heeft tevens een indrukwekkende staat van dienst in de ondersteuning van datacentra,” vult Klaus Michel, Vice-President Sales bij Toshiba Electronics Europe aan. “Zij begrijpen hun behoeften beter dan wie dan ook. Onze samenwerking doet ons een groot plezier en we verheugen ons erop om samen in de marktvraag naar innovatieve opslagproducten van Toshiba te voorzien.”

Meer informatie: www.techdata.com