Tech Data opnieuw opgenomen in Fortune World’s Most Admired Company lijst

Tech Data kondigt met trots aan dat het voor het tiende jaar op rij is uitgeroepen tot één van de “World’s most Admired Companies” door Fortune. Tech Data scoorde als tweede in de categorie Wholesalers: Electronics and Office Equipment.

“Het is een enorme eer om te worden erkend als één van ‘s werelds meest bewonderde bedrijven, en zeker om deel uit te maken van deze prestigieuze groep in de afgelopen tien jaar,” zegt Rich Hume, chief executive officer bij Tech Data. “Deze erkenning is een bewijs van het harde werk en de toewijding van onze meer dan 14.000 collega’s wereldwijd, die zich inzetten voor het verbinden van de wereld met de kracht van technologie.”

De lijst van World’s Most Admired Companies wordt jaarlijks samengesteld door Fortune in samenwerking met Korn Ferry. De kandidatenlijst omvat 1.500 van de grootste bedrijven van over de hele wereld. De winnaars worden gekozen op basis van de resultaten van een corporate reputatie-enquête , gehouden onder 3.750 executives, directeuren en beleggingsanalisten.

Tech Data is momenteel nummer 83 in de Fortune 500 en nummer 315 in de Fortune Global 500. De volledige lijst van Fortune’s World’s Most Admired Companies is beschikbaar op www.fortune.com.