Tech Data voegt LIFX toe aan Smart Living aanbod

Tech Data heeft een overeenkomst gesloten voor de Europese distributie van LIFX, een provider van op Wi-Fi gebaseerde verlichtingsoplossingen in de Smart Living markt.

Tech Data klanten in heel Europa – startend in Duitsland, Frankrijk, Scandinavië, Italië en de Benelux – hebben vanaf nu toegang tot de innovatieve reeks van LIFX smart-verlichtingsproducten. Deze sluiten naadloos aan op toonaangevende home managementsystemen, zoals Apple HomeKit, Alexa van Amazon en Google Assistant.

Luc Van Huystee, Vice President Mobility and Smart Home Solutions Europe bij Tech Data: “Smart Living oplossingen vertegenwoordigen een aanzienlijke groeikans voor onze klantenkring in heel Europa en het innovatieve aanbod van LIFX is de perfecte match voor ons groeiende portfolio van next-generation producten. Wij zijn zeer verheugd het bereik van het LIFX aanbod uit te breiden naar het IT-kanaal en onze klanten de mogelijkheid te bieden om smart milieu beheeroplossingen te kunnen bouwen voor hun eindgebruikers.”

“We zijn zeer blij met Tech Data als partner,” vult Tim Peters, CEO bij LIFX, aan. “Wij vertrouwen erop dat Tech Data’s ruime ervaring in de distributie van technologie en de sterke focus op Smart Living ons gaat helpen kwalitatief hoogwaardige diensten te blijven leveren en het bereik in de gehele Europese markt zal verbreden.”

Meer informatie: www.techdata.nl