Tech Data lanceert Dell Technologies website voor partners

Tech Data heeft een Dell Technologies website voor partners ontwikkeld. Deze site is bereikbaar via https://dellemc.tdstore.nl/ en biedt actuele informatie over de verschillende Dell Technologies infrastructuur en client oplossingen, inclusief promoties op diverse producten. Daarnaast vinden resellers hier informatie over trainingen en certificeringen, financieringsmogelijkheden, leadgeneratie- en loyaliteitprogramma’s, incentives en events. De website is zowel bedoeld voor partners die al zaken doen met Dell Technologies, als partners die overwegen dat te gaan doen.

 

Centrale Dell Technologies informatiebron voor resellers

Robert-Jan Bloksma, BU Manager Dell Technologies Infrastructure bij Tech Data: “Als distributeur zoeken wij altijd naar manieren om onze klanten nog beter te ondersteunen. Dell Technologies biedt partners een breed en diep product portfolio, van enterprise datacenter oplossingen tot notebooks. Toegang tot de juiste informatie is essentieel voor resellers om deze producten effectief bij hun klanten te kunnen positioneren en verkopen. Met deze website bieden wij onze klanten een centrale digitale informatiebron ter ondersteuning van hun sales en marketing teams, met up-to-date informatie. De site wordt regelmatig bijgewerkt, zodat zij altijd toegang hebben tot de meest actuele Dell Technologies informatie die zij nodig hebben.”

Tech Data, de Dell Technologies trusted distributie businesspartner

Het dedicated Dell Technologies team van Tech Data staat klaar om partners actief te ondersteunen. Tech Data biedt daarbij veel meer dan alleen een gestroomlijnd 24×7 bestelproces. De gecertificeerde experts van Tech Data ondersteunen klanten met onder andere adviezen en support over producten en het Dell Technologies partnerprogramma, het geven van demo’s, de ontwikkeling en uitvoering van marketingactiviteiten en het claimen van rebates.