Tech Data introduceert nieuwe beheerde beveiligingsoplossing voor mobiele apparaten

Tech Data heeft de lancering bekend gemaakt van een nieuwe, op abonnementen gebaseerde beheerde beveiligingsoplossing voor mobiele endpoints, die deel uitmaakt van de RECON-beveiligingssuite.

De nieuwe oplossing is verkrijgbaar in Europa en combineert IBM’s uniforme MaaS360 met het Watsonplatform voor het beheer van endpoints met technologie van Lookout, een toonaangevende leverancier van cloudgebaseerde beveiligingssoftware voor mobiele apparaten.

De oplossing wordt geleverd op basis van een maandabonnement en helpt bedrijven de risico’s van cybercrime aan te pakken die worden geassocieerd met werknemers die hun eigen apparaten gebruiken om toegang te krijgen tot gevoelige bedrijfssystemen, informatie en applicaties – een nieuwe trend die bekend staat als Bring-Your-Own-Device (BYOD).

De cloudgebaseerde oplossing wordt geleverd en beheerd door Tech Data en is ontworpen om klanten in het MKB te helpen de beveiliging van hun endpoints te versterken zonder te investeren in gespecialiseerde vaardigheden en middelen voor cyberbeveiliging.

De nieuwe oplossing voor beveiliging van mobiele apparaten is de meest recente toevoeging aan de RECON-beveiligingssuite van Tech Data. Deze suite biedt een doelgerichte en vereenvoudigde reeks beveiligingsoplossingen van meerdere leveranciers, gebaseerd op abonnementen en consultancy, die beschermen tegen de meest algemene cyberbedreigingen. Het platform wordt in eerste instantie in Nederland, Frankrijk, Zweden, Italië en het VK aangeboden, en zal in de komende maanden via andere partners van Tech Data in de rest van Europa worden uitgerold.

Meer informatie: www.techdata.nl