Tech Data Benelux Top European Distributor voor Adobe Creative Cloud

Tech Data Benelux heeft de Top European Creative Distributor of the Year Award 2019 gewonnen op de Adobe Summit in Praag. Tech Data Benelux is bekroond voor het behalen van buitengewone resultaten en het tonen van commitment.

De Adobe-awards, toegekend aan channel partners, zijn in het leven geroepen voor het erkennen van partners met best practices en continue inspanningen bij het stimuleren van Adobe-business. Dit betreft zowel de Creative- als Document Cloud-producten. De Top European Creative Distributor of the Year erkent het resultaat van Tech Data Benelux met het behalen van de hoogste groei in nieuwe Creative Cloud business.

De prijzen zijn uitgereikt in verschillende categorieën binnen de Creative en Document Cloud business. De winnaars zijn gekozen vanuit alle platinum- en distributiepartners in EMEA. Tech Data Benelux is bekroond voor de uitstekende resultaten en dienstverlening in de categorie Top European Creative Distributor.

Patrick Steenssens, Regional Managing Director Tech Data Benelux: “Tech Data werkt al jaren hard om van Adobe een succesvolle leverancier te maken binnen het Tech Data portfolio in de Benelux. Door deze focus en de uitstekende samenwerking met het Adobe-team zijn we hierin geslaagd. Ik ben er trots op dat dit harde werk ook buiten onze Benelux grenzen opvalt en beloond is in EMEA. De award is een grote waardering voor het harde werk van onze teams. Het zal ons zeker extra energie geven om dit niveau te behouden of het in de toekomst nog beter te doen.”

Meer informatie: www.techdata.nl