Tech Data verwerft ISO 9001:2015 certificering voor Europese vestigingen

Distributeur Tech Data heeft de ISO 9001:2015 certificering behaald voor diverse Europese vestigingen. Het gaat om Oosternrijk, België, Frankrijk, Tsjechië, Duitsland, Hongarije, Italië, Nederland, Polen, Roemanië, Servië, Slowakije, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

ISO 9001:2015 is een internationaal erkende standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen in organisaties in diverse branches. De verkoopkantoren en logistieke afdelingen van Tech Data zijn middels een uitgebreid beoordelingsproces dat wordt gecontroleerd door een onafhankelijk certificeringsbureau beoordeeld op diverse aspecten zoals de kwaliteit van de dienstverlening, continue verbeterprocessen en constante klanttevredenheid.

Patrick Zammit, president Europa bij Tech Data: “Het behalen van de ISO 9001:2015 certificacering is een belangrijk bewijs dat Tech Data er voortdurend naar streeft om de hoogste kwaliteit in dienstverelening aan het IT-kanaal te bieden. Het is ook een blijk van vertrouwen aan alle collega’s in de regio die ons in staat stellen om onze belofte van continue verbetering richting onze klanten en vendoren waar te maken.”

Meer informatie: www.techdata.com