Suzette Oskam een van de zeven Tech Data ‘Women of the Channel’ bij CRN

De Amerikaanse vakpublicatie CRN heeft Suzette Oskam van Tech Data onderscheiden als een van de zeven Tech Data topmanagers die zijn onderscheiden met de prestigieuze titel ‘2019 CRN Women of the Channel.’

De executives die in deze jaarlijkse ranglijst worden opgenomen werken bij technologielevereanciers, distributeurs, solution providers en andere IT organisaties en worden gewaardeerd voor hun aanzienlijke bijdragen aan de ontwikkeling en groei van het kanaal en hun visionaire leiderschap.

“Suzette Oskam, director endpoint solutions bij Tech Data Netderland, is een visionaire en strategische leider binnen de organisatie. Ze heeft innige relaties opgebouwd in het Nederlandse IT-kanaal en in haar peer-groep in de Tech Data’s Europese operatie. Haar mens-georiënteerde aanpak combineert ze met sterke communicatievaardigheden en een scherp oog voor het opbouwen van een gebalanceerd team om zo de best mogelijke resultaten te boeken,” aldus het juryrapport.

Naast Suzette Oskam werden ook haar Tech Data collega’s Kaye McMillan, vice president sales transformation and development, Cheryl Neal, vice president data and networking, Cathy Clark, vice president vendor accounting, Kristi Kirby, director endpoint solutions, Barbara Koch, managing director advanced solutions, DACH (Germany, Austria and Switzerland) en Jennifer Ruth, vice president pricing and master data, onderscheiden als ‘Woman of the Channel’.

“We zijn zeer vereerd dat zovelen van onze collega’s door CRN – een van de IT thought leaders – zijn gekozen,” aldus CEO Rich Hume. “De cultuur op onze werkvloer staat voor integriteit, accountability en collaboratie en dat dragen onze executives dagelijks uit in de praktijk.”

De redactie van CRN stelt een kandidatenlijst samen uit tientallen namen en kiest de uiteindelijke winnaars van de titel op basis van hun bewezen professionele expertise en toewijding aan het IT-kanaal.

Meer informatie: www.techdata.com