NUVIAS regatta 2018

Op donderdag 6 september vond de 4e editie van de NUVIAS regatta plaats in St. Annaland. Een dag vol zeil-plezier, netwerkmogelijkheden en natuurlijk een zeer spraakmakende en spannende race.

Met maar liefst 14 zeilboten en meer dan 100 opvarende ICT professionals, begon de dag vroeg met een ontbijt in de haven van St. Annaland.

Na een korte en motiverende toespraak van Luk de Dobbeleer en Wim Clinckspoor en onder het genot van een echte Zeeuwse bolus werden de zeilen gehesen.

Op weg naar de haven van Kats was er voldoende tijd om de teams de nodige zeilkennis bij te brengen en de bemanning klaar te stomen voor de race. Vanuit de Zeelandbrug tot in de haven van St. Annaland was er een bloedstollende strijd om de zeer gewilde en roemvolle 1e plaats, die dit jaar door de opvarenden van de ‘Sarah’ in de wacht werd gesleept.

Na deze heftige strijd en een hele dag op het water was het tijd om de innerlijke mens te versterken. In restaurant Buutengaets genoten de deelnemers van het geserveerde “Captain’s dinner” waarna iedereen moe maar voldaan de haven weer kon verlaten. NUVIAS wil graag iedereen bedanken voor zijn of haar deelname aan de 4e editie van de NUVIAS regatta. Op naar de 5e editie!

www.nuvias.com