Tech Data Cloud Solution Factory voegt nieuwe resultaatgerichte oplossingen toe

Tech Data breidt zijn catalogus resultaatgerichte oplossingen van de Cloud Solution Factory uit. Met de uitgebreide catalogus hebben klanten toegang tot een nieuwe reeks volledig gevalideerde click-to-run-opties die een oplossing bieden voor tal van bedrijfsuitdagingen.

“Nieuwe technologie wordt sneller dan ooit op de markt gebracht. Bij de uitbreiding van hun proposities moeten onze channel partners zodoende steeds weer nieuwe tools valideren en vooraf configureren”, aldus Sergio Farache, Senior Vice-President Global Cloud Solutions bij Tech Data. “We willen de complexiteit voor onze partners verminderen door ze totaaloplossingen te bieden die volledig gevalideerd en klaar zijn om te implementeren. Zo hebben onze partners de handen vrij om hun klanten te ondersteunen en hun bedrijfsresultaten te verhogen.”

Complex en tijdrovend

Het ontwerp en de implementatie van cloudoplossingen kan een complexe en tijdrovende taak zijn. Het aanbod in onze catalogus is vooraf geconfigureerd, gevalideerd en getest. De implementaties worden door Tech Data gemonitord om succes te verzekeren. De nieuwe oplossingen zijn gereed voor implementatie en zijn onder andere Veeam Backup voor Office 365, Veeam Cloud Connect op Azure, NetApp SaaS Backup, Docker Enterprise Edition en Managed Containers op Azure. Hiermee worden betrouwbare oplossingen geleverd waarmee partners kosten kunnen verlagen, efficiëntie kunnen maximaliseren en zich kunnen onderscheiden van de concurrentie.

Lagere kosten, kortere implementatietijd en kortere time-to-market

Tech Data Cloud Solutions Factory stelt partners in staat om aan de klantvraag te voldoen door gedifferentieerde oplossingen aan zijn portfolio’s toe te voegen en tegelijkertijd kosten, implementatierisico’s en time-to-market te verlagen. De Solution Factory omvat een uitgebreide reeks ICT- en bedrijfsoplossingen, die ontwikkeld zijn voor integratie in Tech Data’s Practice Buildermethodologie. Middels Solutions Practice Development stelt Tech Data partners in staat hun denken en verkopen te richten op de bedrijfsresultaten van hun klanten. Elke praktijk combineert een logische set click-to-run-oplossingen, services en onafhankelijke softwareleveranciers ter ondersteuning van de bedrijfsgroei van klanten.

Meer informatie: www.techdata.com