Ingram Micro distribueert Poly in de EMEA-regio

Ingram Micro heeft vandaag de channel in EMEA geopend voor Poly, een wereldwijd communicatiebedrijf dat betekenisvolle menselijke verbinding en samenwerking mogelijk maakt en dat is ontstaan door het samengaan van Plantronics en Polycom.

Plantronics verwierf Polycom halverwege 2018 en na die overname, en door gebruik te maken van zijn specialisatie in zowel Plantronics als Polycom in verschillende landen, werd Ingram Micro een van de regionale distributeurs van Poly.

Snelgroeiende markt

De uitbreiding van het gebied is een bewijs van de expertise van Ingram Micro in de snelgroeiende Unified Communications and Collaboration (UCC)-markt, waarin Ingram Micro snel de erkende marktleider in innovatieve UCC-oplossingen aan het worden is, inclusief een uitzonderlijke line-up van zowel traditionele als born-in-the-cloud leveranciers, een team van nationale specialisten in EMEA en een groot aantal gratis diensten.

“We zijn erg blij dat we onze relatie met deze uitzonderlijke leverancier in onze regio kunnen uitbreiden”, zegt Jacek Murawski, Vice President, Global Partner Engagement, Ingram Micro. “Poly heeft een uniek aanbod van spraak- en video-oplossingen, dat zowel ons aanbod als de evolutie van ons bedrijf zeer goed aanvult. Ingram Micro investeert wereldwijd zwaar in de UCC-markt en we blijven er voortdurend voor zorgen dat we maximale waarde toevoegen voor ons grote klantenbestand en onze leverancierspartners.”

Meer informatie: www.ingrammicro.com