Ingram Micro Cloud lanceert Go-to-Market Hub op Cloud Marketplace

Ingram Micro heeft de Go-to-Market Hub beschikbaar gemaakt op de Ingram Micro Cloud Marketplace. De nieuwe eigenschappen, functionaliteiten en resources zijn ontworpen om IT-partners te helpen nog meer te kunnen bereiken.

De nieuwe verbeteringen helpen partners om processen te stroomlijnen en standaardiseren, de efficiëntie en effectiviteit in sales en marketing te verhogen en uiteindelijk meer omzet te genereren.

Op de hoogte blijven van cloud producten kan veel tijd in beslag nemen. Ook het bouwen van digitale marketingcampagnes kan tijdrovend en kostbaar zijn. Dankzij de Go-to-Market Hub is dit verleden tijd. De Go-to-Market Hub is ontworpen om sales professionals te trainen in de clouddiensten die beschikbaar zijn op de Cloud Marketplace én om marketing professionals te voorzien van waardevolle marketingtools. De Go-to-Market Hub biedt op één plek de mogelijkheid om meer over cloud oplossingen te leren en te ontdekken. Ook kunnen resellers hier op één plek digitale marketingcampagnes maken en uitvoeren. De Go-to-Market Hub maakt het mogelijk om op maat te verkopen en toegang te krijgen tot de laatste ontwikkelingen binnen de IT zodat resellers dé cloud experts kunnen zijn voor hun klanten.

Voor alle producten op de Cloud Marketplace is er in de Go-to-Market Hub nu een playbook met een uitgebreide sales guide, aanpasbare sales sheets en kant-en-klare logo’s en screenshots. Daarnaast kunnen marketingtools, inclusief banneradvertenties, e-mail templates, sociale media content en landingspagina’s zelf door partners bewerkt worden en bijvoorbeeld voorzien worden van hun eigen logo.

De Go-to-Market Hub is nu beschikbaar op de Ingram Micro Cloud Marketplace, die inmiddels wereldwijd door meer dan 55.000 IT-partners wordt gebruikt met in totaal ruim 4 miljoen seats. Voor meer informatie: https://cp.nl.eu.cloud.im