Ingram Micro start distributie van Thrustmaster en Hercules

Distributeur Ingram Micro heeft een overeenkomst gesloten met Guillemot Corporation om te starten met de levering van de producten van Hercules en Thrustmaster.

Hercules producten zijn toonaangevend op de markt van dj-en en muzikaal entertainment. Vanaf de eerste geluidskaart tot en met de nieuwste hightech mengpanelen heeft Hercules een niveau van expertise en knowhow opgebouwd dat algemeen wordt erkend in de audio-industrie.

Thrustmaster brengt met trots al zijn knowhow en technologische expertise naar de markt van videogame-accessoires en creëert producten voor uiterst nauwkeurig gamen, zoals racesturen, joysticks en accessoires voor gameconsoles.

“Met de vendor Guillemot halen we twee prachtige nieuwe merken in huis die een echte aanvulling zijn op ons huidige assortiment”, vertelt Joram Sluijter, Senior Business Unit Manager bij Ingram Micro.

“Thrustmaster is marktleider in het gaming segment, een segment waarin Ingram Micro nu echt een speler van formaat is geworden. Thrustmaster is hèt voorbeeld van het juiste merk met de juiste licenties in de markt van gaming, zoals bijvoorbeeld Ferrari.”

Hercules is een mooi merk voor de groeiende groep mensen die zich bezighouden met muziek. Met Hercules kan iemand zich ontwikkelen als dj en het biedt mooie producten tegen zeer redelijke prijzen. Ingram Micro is trots deze nieuwe merken te mogen laten groeien en blij met het vertrouwen dat Guillemot in ons als distributeur heeft.”

Mark Groen, Key Accountmanager Netherlands bij Guillemot: “Ingram Micro is voor ons de gateway naar nieuwe markten en opportunity’s. Het resellerkanaal verandert snel en ingrijpend, in Ingram Micro zien wij de partner die samen ons dit nieuwe pad bewandelt.”

Meer informatie: www.ingrammicro.nl