Exertis nieuwe Benelux-distributeur LANCOM

De Duitse netwerkleverancier LANCOM Systems breidt zijn internationale verkoopkanalen verder uit. Met de wereldwijd actieve Value Added Distributor Exertis heeft de  fabrikant een sterke partner verworven voor een uitgebreidere aanwezigheid in België, Nederland en Luxemburg.

Exertis biedt resellers en eindklanten het complete productportfolio van LANCOM voor state-of-the-art ‘Made in Germany’routing, switching, WLAN, security en digital signage. Beheerders kunnen alle oplossingen conventioneel beheren of automatisch beschikbaar maken en beheren via de LANCOM Management Cloud.

De Benelux vormt voor LANCOM een strategische kernmarkt binnen Europa. Om zijn oplossingen voor end-to-end netwerken, security en digital signage voor nog meer klanten beschikbaar te maken, vertrouwt het bedrijf op een sterk netwerk van lokale partners om de groeistrategie te ondersteunen.

Als Value Added Distributor biedt Exertis resellers van LANCOM de best mogelijke ondersteuning door middel van eerstelijnssupport en een breed scala aan trainingsmogelijkheden. De distributeur beschikt over bijna veertig jaar ervaring en kent een uitgebreid ecosysteem aan resellers. Zijn actieve kanalen voor netwerken, security en AV bieden optimale markttoegang voor het gehele LANCOM-productportfolio (WAN, LAN, WLAN, security en digital signage). Resellers en eindklanten profiteren van een aantrekkelijk totaalpakket dat voldoet aan alle eisen van een flexibele en toekomstbestendige netwerkinfrastructuur.

Holistische IT security

In moderne bedrijven maken netwerken en hun betrouwbare beveiliging deel uit van een allesomvattend IT security-concept. Naast het krachtige netwerk en het firewall/UTM-portfolio (Unified Threat Management), verkoopt Exertis ook de producten van Rohde & Schwarz Cybersecurity, het zusterbedrijf van LANCOM. De oplossingen voor de effectieve bescherming van eindpunten, webapplicaties en deep packet inspection bieden partners en eindklanten de ideale aanvulling op hun geïntegreerde IT-beveiligingsstrategie.

“We hebben lang gezocht naar een fabrikant die het juiste antwoord heeft op zowel netwerkvragen als de huidige security-uitdagingen”, legt Jean-Paul Weterings, Regionaal Directeur Benelux bij Exertis, uit. “LANCOM is de perfecte match voor deze vraagstukken.”

Michael Grundl, Vice President Sales International bij LANCOM Systems vult aan:“Door de samenwerking met Exertis laten we onze betrokkenheid richting onze klanten en partners in de Benelux zien. Wij bieden de markt een uniek aanbod: gegarandeerd achterdeurvrije end-to-end oplossingen voor WAN, LAN, WLAN, security en digital signage in combinatie met een krachtig cloud-platform – alles uit één hand voor maximale veiligheid, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid.”

Meer informatie: www.exertis.com