DSD Europe voegt Teamleader toe aan leveringsprogramma

DSD Europe heeft zijn cloud services aanbod uitgebreid met de CRM-oplossing van Teamleader, speciaal ontwikkeld voor het MKB. Deze intuïtieve cloudoplossing brengt CRM, verkoop, projectmanagement, facturatie en ticketing samen, voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering: van het eerste klantcontact tot de betaalde factuur.

“Met de toevoeging van Teamleader kunnen wij onze partners, IT-resellers en MSP’s, een completer aanbod aan cloudoplossingen bieden, zodat zij hun services naar klanten kunnen uitbreiden”, vertelt Stan Laurijssen, Team Lead Cloud Services bij DSD Europe.

Teamleader onderscheidt zich met meer dan 200 integraties met apps en tools als Exact Online, Dropbox Business en Microsoft Office 365, waardoor bedrijven kunnen blijven werken met hun favoriete tools en tegelijkertijd de voordelen plukken van Teamleader. Met Teamleader zijn alle tools volledig gekoppeld met het hart van de digitale organisatie om overzichtelijk en efficiënt te kunnen werken.

“Het voordeel voor onze partners is dat wij naast Teamleader ook de verschillende integraties, als Dropbox Business en Office 365, leveren. Zo kunnen zij vanuit één platform hun klanten een totaalpakket aan services bieden,” vult Laurijssen aan. “Een Teamleader contract is gemakkelijk via het DSD-platform aan te maken en in verbruik te muteren. Voor een vast bedrag per maand maak je gebruik van alle beschikbare functionaliteiten.”

Complete oplossing voor CRM, Verkoop, Projectmanagement en Facturatie

Het programma stroomlijnt de volledige workflow van eerste klantcontact tot betaalde factuur in één online tool. Met het CRM-systeem beheer je alle contacten vanuit een duidelijk overzicht en volg je gemakkelijk aanvragen op tot en met het aanvaarden van de offerte. Met de projectmanagementtool houd je controle over elk project, blijf je binnen het budget en behaal je deadlines. Met een paar kliks maak, verstuur en beheer je vervolgens de facturen.

“DSD-partners met Teamleader in hun portfolio kunnen zich gemakkelijk verplaatsen in de rol van adviseur voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. Zo kunnen zij hun services uitbreiden, hetgeen hun verdienmodel technisch meer mogelijkheden biedt,” voegt Koen Stam, Strategic Partnerships Manager bij Teamleader, toe.

Meer informatie: www.dsdeurope.com