Copaco voert volledig portfolio Micro Focus

Copaco en Micro Focus hebben per 1 juli hun samenwerking uitgebreid rondom het volledige portfolio van Micro Focus. Met deze toevoeging hebben de partners van Copaco toegang tot alle oplossingen die de softwaremaker te bieden heeft om de infrastructuur van een organisatie te bouwen, te beheren, te beveiligen en te analyseren.

De software helpt partners om de kloof tussen bestaande en opkomende technologieën te overbruggen en zo sneller te innoveren met minder risico. Bianca van Engeland, Business Director Software Solutions bij Copaco: “Met deze toevoeging aan het productportfolio biedt Copaco zijn partners nieuwe en uitgebreide oplossingen aan voor al hun digitale transformatiebehoeften. Het productportfolio is een welkome versterking van onze value propositie en past dan ook perfect binnen onze visie van solutions selling waar het aansluit bij thema’s zoals security, datamanagement en Cloud.”

Jasper Wenselaar, Partner Business Manager bij Micro Focus: “Klanten hebben steeds vaker behoefte aan een totaaloplossing. Met Copaco als Value Added Distributeur en hun uitgebreide netwerk van partners, plus onze gebundelde kennis kunnen we gerichter totaaloplossingen aanbieden die toegevoegde waarde hebben voor partners en hun eindklanten.”

Meer informatie: www.copaco.com