Vernieuwd en verbeterd e-commerce platform Copaco vergemakkelijkt zakendoen

Copaco heeft een nieuw en verbeterd e-commerce platform gelanceerd in de Benelux. Met de nieuwe look & feel en uitgebreide functionaliteiten probeert Copaco het zakendoen voor partners makkelijker en toegankelijker te maken.

Copaco.com heeft namelijk niet alleen een nieuw modern jasje gekregen, maar is ook uitgebreid in functionaliteiten. “Graag nodig ik u uit om zelf een kijkje te nemen en de nieuwe functionaliteiten en uitgebreide mogelijkheden te ontdekken,” aldus Iwan Kuijpers, CEO van Copaco.

In september lanceerde Copaco al de betaversie van het platform. Vandaag was de officiële livegang waarbij de huidige omgeving vervangen wordt door het nieuwe platform. “Wij zijn erg blij en trots om ons nieuwe e-commerce platform te presenteren,” vertelt Kuijpers. “De afgelopen tijd hebben we allemaal hard gewerkt zodat onze partners 24/7 makkelijk en efficiënt online zaken kunnen doen met Copaco. Daar hebben niet alleen onze partners profijt van, maar wij ook. Door de verbeteringen in het e-commerce platform kunnen mijn collega’s zich namelijk nog meer toeleggen op persoonlijk advies en support aan onze partners.
De komende maanden blijven we het platform optimaliseren en worden er steeds meer nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd. Deze functionaliteiten worden afgestemd op de wensen van gebruikers. Daar hebben we uw hulp voor nodig! We zijn namelijk erg benieuwd wat u ervan vindt. Dus bezoek ons platform en laat het ons weten. Samen met u kunnen we de functionaliteiten en de gebruikservaring van Copaco.com verder optimaliseren. Alvast hartelijk dank.”

Meer informatie: www.copaco.com