Copaco voert volledig IBM Systems portfolio

Copaco heeft het IBM-portfolio uitgebreid met IBM High-End Power (P3) en Storage Systems (S3). Met deze toevoeging is Copaco in staat om haar business partners te voorzien van het volledige IBM Systems-, cloud- en softwareportfolio.

Sander Slingerland, Benelux Leader IBM Partner Ecosystem Organisation: “Copaco is een belangrijke Ecosystem partner voor IBM in de Benelux en ik ben dan ook verheugd dat we het IBM-portfolio bij Copaco verder kunnen uitbreiden. Hierdoor zijn we in staat om via Copaco een nog grotere doelgroep van Business Partners te ondersteunen in het bouwen en implementeren van de juiste oplossingen.”

“Wij zijn er trots op dat wij vanaf nu het volledige IBM-portfolio aan onze partners kunnen aanbieden,” zegt Sacha Wingers, Business Director Enterprise Solutions bij Copaco. “Hiermee kunnen zij bij ons terecht voor al hun IBM-hardware, software en cloud vraagstukken. Daarnaast kunnen we met onze pre-sales consultants klanten volledig ondersteunen in hun sales cycle. Deze toevoeging in ons portfolio past dan ook uitstekend binnen onze visie en is een waardevolle versterking van onze value propositie”.

Meer informatie: www copaco.com