Copaco start distributie Pure Storage in Nederland

Copaco breidt het portfolio uit met de innovatieve producten en diensten van Pure Storage. Met deze toevoeging kunnen partners van Copaco hun klanten gebruiksvriendelijke oplossingen aanbieden op het gebied van all-flash, file en object storage.

Matthieu Brignone, Head of EMEA Channel and Alliances van Pure Storage: “De Benelux is een belangrijke markt voor ons. Het is voor ons een prioriteit om onze aanwezigheid in EMEA uit te breiden via strategische partnerships. We zijn zeer verheugd dat we met Copaco kunnen samenwerken om datacentrische architectuur te leveren aan bedrijven in de regio. Door data in het hart van een organisatie te plaatsen, kunnen eindgebruikers hun data optimaal benutten.”

“Copaco is blij met de uitbreiding van het contract met Pure Storage”, vult Sacha Wingers, Business Director Enterprise Solutions bij Copaco, aan. “Na een goede start van onze samenwerking in België en Luxemburg was het een logische vervolgstap om Pure Storage ook aan ons Nederlandse portfolio toe te voegen. De producten van Pure Storage focussen op gebruiksvriendelijke software en hardware, die end-to-end efficiënt is en ondersteund wordt door hun Evergreen platform. Het productportfolio past dan ook uitstekend binnen de visie van Copaco en is een welkome versterking van onze value propositie.”

Meer informatie: www.copaco.com