Capestone opent vestiging in Düsseldorf

Capestone breidt uit naar Duitsland en geeft zo invulling aan haar ambitie om door te groeien tot één van de belangrijkste gespecialiseerde ondernemingen in oplossingen voor 4G/5G & IoT in Europa. Capestone is specialist in zakelijke 4G LTE-oplossingen en onderscheidt zich met flexibiliteit, technische expertise en persoonlijk contact.

Het Duitse kantoor is gevestigd in Düsseldorf. Resellers, partners en eindgebruikers zullen vanuit hier volledige technische support ontvangen. De huidige leveranciers ondersteunen het productassortiment ook voor de Duitse markt.

Capestone en zusterbedrijf Comgate, dat connectiviteit voor IoT-oplossingen levert, groeide vorig jaar sterk in omzet en aantal klanten. De technische expertise, marketing en logistieke ondersteuning van Capestone helpen klanten om het maximale uit een eindklantpropositie te halen. Een groot aantal Duitse klanten wist Capestone al te vinden voor zijn 4G-portfolio en robuuste en explosieveilige telefoons. “Met de start van onze nieuwe Duitse organisatie spelen we lokaal in op de behoefte aan technische expertise in 4G LTE-oplossingen”, zegt CEO Jos Ouwerkerk van Capestone. “Met onze activiteiten richtten we ons al langer op internationale klanten. Het afgelopen jaar hebben we veel ervaring opgedaan met internationale klantvragen en leveringen. We kijken er naar uit om te starten in Duitsland. In eerste instantie met het huidige team en op termijn zullen we lokaal uitbreiden. Onze leveranciers zijn verheugd met de toetreding tot het Duitse resellerkanaal.”

Geïntegreerde oplossingen

Naast het 4G-portfolio, zoals dongles, MiFi’s, routers, antennes, GPS trackers, IoT-gateways en sensoren, zal voor Duitsland ook de focus liggen op gecombineerde en geïntegreerde oplossingen inclusief connectiviteit. Capestone en Comgate bieden verschillende proposities die ingezet kunnen worden in heel Europa. Een voorbeeld is het pakket Tijdelijk Internet inclusief databundel. Deze dienst is speciaal samengesteld voor bedrijven die zich geen downtime kunnen permitteren en tijdelijk een snelle internetverbinding willen huren in Europa. Voor deze propositie wordt al samengewerkt met Duitse operators. Als onafhankelijke IoT Service Provider kan Capestone in de toekomst elke klant met alle denkbare abonnementen bedienen.

Meer informatie: www.capestone.nl