Arrow voegt no-code platform WEM toe aan zijn portfolio

Arrow Electronics heeft een overeenkomst gesloten met WEM voor de distributie van het gelijknamige no-code application platform.

De wereldwijd actieve technologieprovider Arrow distribueert het innovatieve no-code platform WEM in Nederland. Met dit platform kunnen eindgebruikers zonder programmeer expertise en tegen lage kosten zelf schaalbare applicatiesoftware ontwikkelen. WEM stelt hen in staat intuïtief, business-driven en realtime software te ‘modelleren’ op basis van een flowchart. De enige vaardigheid die zij daarbij nodig hebben, is begrip van de organisatieprocessen.

no-code
Bart van Rheenen (l) en Rob Schilperoort (r)

Bart van Rheenen, managing director Benelux Arrow ECS: “De technologie van WEM stelt organisaties in staat een functionaliteit op hun bestaande applicaties te bouwen in een kwestie van dagen in plaats van weken en voor een fractie van de conventionele prijs. Ik ben verheugd dat onze resellers en partners deze vorm van empowerment naar de eindgebruikers kunnen brengen.”

Rob Schilperoort, CEO van WEM: “Onze samenwerking met Arrow maakt een snelle en bredere distributie van WEM mogelijk. De technische expertise en toonaangevende services van Arrow zullen het marktbereik van ons no-code applicatieplatform aanzienlijk vergroten. We zijn trots dat we deze value-added distributeur aan ons kunnen verbinden.”

Meer informatie: www.arrow.com