Arrow Electronics en INFINIDAT bundelen krachten

Technologiedistributeur Arrow Electronics en INFINIDAT, een toonaangevende aanbieder van enterprise-class dataopslagoplossingen, hebben een distributieovereenkomst getekend om in te kunnen spelen op de groeiende markt voor enterprise storage.

Op basis van de overeenkomst krijgt INFINIDAT toegang tot het brede channelnetwerk van Arrow in Europa. De distributieovereenkomst bestrijkt de Benelux, de Scandinavische landen, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Israël en Italië.

INFINIDAT’s enterprise data-opslag portfolio biedt klanten een breed scala aan producten, zoals de software-defined storage oplossing en hybride storage array InfiniBox. De opslagarchitectuur van het bedrijf levert grote betrouwbaarheid, hoge beschikbaarheid en krachtige prestaties. De opslagoplossingen van INFINIDAT zijn gericht op het beheren van groeiende datavolumes, virtuele datacenters, cloudopslag en geavanceerde data-analyse.

“Arrow is een betrouwbare partij voor de distributie van data-opslagsystemen naar grote bedrijven en organisaties”, zegt Hanan Altif, EMEA channel director van INFINIDAT. “We kijken uit naar de samenwerking en hebben in enkele regio’s de eerste projecten al met succes afgerond. De enorme groei van data is een van de belangrijkste IT-uitdagingen voor bedrijven en dienstverleners, en we streven ernaar om echte bedrijfswaarde te creëren met onze software-defined storage oplossingen”.

Alexis Brabant, vice-president sales van Arrow’s enterprise computing solutions divisie EMEA: “INFINIDAT is een innovatieve en disruptieve speler in de markt van enterprise storage, en is erin geslaagd om een zeer interessante set van oplossingen samen te stellen voor gegevensopslag, gegevensbescherming, bedrijfscontinuïteit en autonome cloud-opslag die hoogwaardige technologie levert aan onze kanaalpartners en hun eindklanten. De oplossingen van INFINIDAT richten zich op de volledige levenscyclus van data en bieden nieuwe mogelijkheden voor eindgebruikers om gegevens te beheren en te analyseren”.

Meer informatie: www.arrow.com