Aerohive Networks is beschikbaar bij Ingram Micro als Extreme Networks

Vanaf 1 januari 2020 is het portfolio van Aerohive Networks beschikbaar als Extreme Networks bij Ingram Micro, de wereldwijde IT-distributeur die ondernemingen helpt de belofte van technologie te realiseren.

Nieuwe mogelijkheden & een netwerk op maat

De markt beweegt snel richting cloud-managed networking. Met de acquisitie van Aerohive in 2019 is Extreme nu goed gepositioneerd om u en uw klanten verder te helpen. Het uitgebreide portfolio biedt meer mogelijkheden in verschillende verticals, het biedt de mogelijkheid voor cross-sell en up-sell en u kunt nu een op maat gemaakt netwerk creëren en beheren voor uw klanten.

Daarbij heeft Extreme met deze acquisitie nu ook de nodige cloud-management en edge mogelijkheden toegevoegd aan zijn portfolio. Hierdoor verbetert Extreme zijn positie als leider op het gebied van wifi- en NAC-technologie. Daarnaast brengt het ook SD-WAN-mogelijkheden tot het portfolio van Extreme. Ter aanvulling op hun on-premise wifi- en NAC-technologie biedt Extreme nu ook cloud-managed wifi- en NAC-oplossingen aan.

‘Extreme Networks heeft als enige een 100% cloud-oplossing, dit maakt het uiteraard enorm schaalbaar en we zien mede hierdoor een geweldige kans voor Extreme Networks in de komende jaren’, vertelt Jordy Bleekman Business Development Manager bij Ingram Micro.

Ingram Micro biedt het volledige portfolio aan

Extreme/Aerohive partners hebben nu de mogelijkheid om te kiezen uit een breed portfolio aan software, hardware en services om een netwerk te creëren dat bij uw eindklant past. De expertise die Aerohive heeft op gebied van cloud management en edge technologie kan nu perfect gecombineerd worden met het uitgebreide oplossingenportfolio van Extreme en hun investering in software en Artificial Intelligence.

In 2019 heeft Ingram Micro al een specifiek team samengesteld zodat zij hun resellers meer waarde en kennis kunnen bieden. Doordat Ingram Micro het volledige Aerohive portfolio tot zijn beschikking heeft, kunnen zij deze waarde nog verder uitbreiden. Vanaf heden beidt Ingram Micro kennis uit op zowel technisch als commercieel vlak, waardoor zij actief mee kunnen denken aan een totaaloplossing.

Door de korte lijnen met Extreme en een Europees gecentraliseerd warehouse kan Ingram Micro al uw Extreme en Aerohive vragen opvangen. Dit gecombineerd met de Flexible Services van Ingram Micro, zoals een site-survey en installatie op locatie, stelt elke managed service partner in staat om Extreme Networks bij zijn klanten aan te bieden en een complete oplossing te managen, van cloud of datacenter tot endpoint en alles wat ertussen zit’, aldus Jordy Bleekman.

Neem contact op