Aerohive en Infinigate bekrachtigen samenwerking in de Benelux

Aerohive en Infinigate breiden hun langjarige samenwerking in o.a. Duitsland en Oostenrijk verder uit naar de Benelux. Infinigate werkt graag samen met Aerohive, aangezien deze vendor voorloper is in cloud-managed Network Access Control (NAC) en in de nieuwe generatie WiFi (802.11ax).

Daarnaast zijn zij ook uniek in algemene netwerktoegang voor zowel mobiele als vaste cliënts, omdat deze gemanaged wordt vanuit een Public of Private Cloud.

Jasper Vredegoor, Channel Manager Benelux en Africa: “Aerohive is in de Benelux een van de marktleiders op het gebied van Cloud Managed networking. Ons portfolio is vorig jaar uitgebreid met A3, een Secure Access Management oplossing. Samen met Infinigate willen we deze oplossing goed in de markt te zetten en gaan we op zoek naar gespecialiseerde partners om dit te doen.”

Naast de netwerkproducten zal Infinigate Benelux zich dus richten op Aerohive A3. Deze oplossing biedt een uitgebreid scala aan opties voor toegangsbeheer, zodat registratie en beveiliging zo goed mogelijk geregeld zijn. De techniek is van toepassing op Internet of Things (IoT)- en Bring Your Own Device (BYOD)-apparatuur en draadloze en vaste cliënts. Belangrijk is ook dat de oplossing integreert met netwerkapparatuur en IT security infrastructuren van alle belangrijke leveranciers. Het Aerohive-team van Infinigate zal zich de komende maanden richten op een kerngroep van partners om deze partners een concurrentievoordeel te geven met de nieuwe opgetekende vendor.

Meer informatie: sales@infinigate.nl | www.infinigate.nl