NetApp neemt VDI-specialist over

NetApp heeft CloudJumper overgenomen, een leverancier van virtuele desktopinfrastructuur en remote desktop services in de cloud.

VDS

CloudJumper wordt toegevoegd aan de nieuwe VDS-tak van NetApp, die beheer, genruik, bewaking en optimalisatie gaat aanbieden als één dienst. CloudJumper biedt volgens Anthony Lye, de general manager van de Cloud Data Services-divisie van NetApp een “consistente en grootschalige virtuele-desktop-ervaring waarbij de data beschikbaar en veilig blijft zonder in te leveren op prestaties”, met “een vereenvoudigd beheerplatform voor de infrastructuur, opslag en datamanagement van virtuele desktops binnen Microsoft Azure, Amazon en Google Cloud met best-in-class virtueel-desktopmanagement in combinatie met best-in-class opslag en dataservices.”

CloudJumper beheert on-premises oplossingen in combinatie met cloud gehoste desktops, waaronder Windows Virtual Desktops (WVD). “VDS van NetApp biedt de klanten van CloudJumper zeer veerkrachtige dataopslag met enterprise-class features zoals hoge prestaties en beschikbaarheid, wereldwijde file cache, back-up, compliance en essentiële functies om de bedrijfsvoering van organisaties naar de cloud te helpen”, aldus NetApp.
NetApp VDS is per direct beschikbaar op NetApp Cloud Central en is geïntegreerd met Azure NetApp Files en Cloud Volumes.