Arrow en Mellanox sluiten overeenkomst voor Benelux

Arrow Electronics gaat het gehele portfolio van Mellanox distribueren in de Benelux. De distributeur en de leverancier van high-speed ethernet en InfiniBand richten zich daarmee op middelgrote bedrijven en enterprises.

Mellanox levert een brede selectie aan infrastructuuroplossingen, van netwerk- en multicore-processors en netwerkadapters tot switches en kabels.

“Door hun rijke ervaring en uitgebreide klantennetwerk zijn ze uitstekend in staat om ons omvangrijke Ethernet-portfolio te bevorderen”, zegt Syd Virdi, Sr. Director of EMEA Channel Sales bij Mellanox Technologies. “Bovendien, als distributeur voor ons gehele productportfolio, biedt deze strategische samenwerking een aantal mogelijkheden voor synergie, ontwikkeling en groei.”

HPC en deep learning

“Onze kracht zit in het met elkaar verbinden en combineren van complementaire, ‘best-of-class’ technologieën en ze toegankelijk maken voor zowel channel- als eindklanten”, zegt Bart van Rheenen, managing director van Arrow’s enterprise computing solutions business in de Benelux. “De technologieën van Mellanox zijn een interessante optie op de bestaande standaarden vanwege de geboden prestaties, snelheid, lage latency en hoge efficiëntie en herstellingsvermogen. Het bedrijf heeft een toonaangevende positie verworven in de markten voor High-Performance Computing en deep learning. Met deze aanvulling kunnen we onze channel-klanten nog meer waarde bieden en ze helpen hun klanten future-proof te maken.”