VMware certificeert Uniserver als Cloud Verified

Uniserver heeft de VMware Cloud Verified-status behaald. De status is toebedeeld na validatie door VMware van de Virtual Datacenter-dienst. De clouddistributeur voldoet aan alle kwaliteitscontroles en draait volledig op de cloudinfrastructuur van VMware. Uniserver is naar eigen zeggen één van de eerste vier partijen in Nederland met deze status.

Virtual Datacenter

Uniserver introduceerde eind 2019 haar nieuwe dienst Virtual Datacenter, een Infrastructure as a Service (IaaS)-dienst . Hiermee krijgen partners volgens de leverancier meer grip op de kosten van IaaS, toegang tot de nieuwste technologie en wordt het beheer eenvoudiger. Op deze manier kunnen zij hun eindklanten precies de infrastructuur bieden die zij nodig hebben en inzicht in het verbruik bieden. Virtual Datacenter wordt geleverd vanuit Nederlandse datacenters en is gebaseerd op VMware vCloud-technologie.

“laat zien dat we de zaken op orde hebben, maar belangrijker nog dat we onze partners de beste diensten leveren”, zegt Marc Roeleveld, cloud architect bij Uniserver. “Met Virtual Datacenter bieden zij hun klanten moderne IaaS-diensten die schaalbaarder en veiliger zijn en ze bovendien meer de touwtjes in handen geeft. Ze kunnen zelf heel veel regelen in het portal en met API’s integraties met clouddiensten realiseren.”