Dataplace neemt Nedzone over voor Zuid-Nederland en België

Dataplace heeft het in Steenbergen gevestigde Nedzone overgenomen. Deze locatie zal voornamelijk het westen van Noord-Brabant en Zeeland gaan versterken met een verlenging naar onze zuiderburen in de regio Antwerpen.
In combinatie met de doelstelling van het leveren van hoge kwalitatieve dienstverlening, maakt dit het datacenter naar eigen zeggen tot de ideale aanvulling op het huidige datacenterportfolio van Dataplace.

Datacenter & Cloud Dossier 2019

“Nedzone heeft een uitstekende reputatie, is zeer klantgericht en ligt geografisch op een interessante positive”, zegt Gerben van der Veen, Managing Director van Dataplace. “Wij zijn enorm verheugd met deze toevoeging aan ons groeiend aantal datacenters in Nederland en kijken uit naar de samenwerking met het team.”

In het komende Datacenter & Cloud Dossier gaan Dave Dekkers, Manager Regional & Inside Sales en Paul Faas, Manager Marketing & Segments Sale, dieper in op de overname van Nedzone. “Nedzone is onlangs verbouwd, is technisch perfect op orde, heeft extra zalen die gevuld kunnen gaan worden en ze hebben extra kantoor- en vergaderruimtes beschikbaar voor klanten”, zegt Faas. “Ook de connectiviteit is voldoende aanwezig. We kunnen snel de koppelingen maken met onze andere vestigingen en Eurofiber België. Nedzone is in alle opzichten een mooie aanwinst voor Dataplace en de Eurofiber Groep.”