Rackspace: Afgestemde hulp bij cloudmigraties

RACKSPACE VEREENVOUDIGT MIGRATIE NAAR DE CLOUD MET SERVICE BLOCKS

De manier waarop bedrijven de cloud inzetten verandert snel. Bedrijven zijn continu op zoek naar manieren om de overstap naar de cloud te versnellen en zo eerder te kunnen profiteren van de voordelen van de cloud op het gebied van flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbesparingen.

 

Hierdoor lopen bedrijven steeds tegen andere uitdagingen aan en hebben zij doorlopend nieuwe vragen. Bovendien is elke onderneming uniek, waardoor geen twee cloudmigraties hetzelfde zijn. Om in te spelen op de steeds uniekere behoeften van bedrijven tijdens hun cloud journey biedt Rackspace ‘Rackspace Service Blocks for Managed Public Cloud’. Dit is een consumptiemodel van cloudservices op basis van een abonnement.

Rackspace Service Blocks for Managed Public Cloud biedt bedrijven de mogelijkheid zelf de cloud-ingrediënten te kiezen.

Combinatie

Het grote voordeel van het model is dat het de onafhankelijke expertise over de cloud combineert met een breed portfolio van services, die ook nog kunnen worden aangepast aan de unieke vragen en behoeften van elk bedrijf, zo stelt Rackspace. “Het maakt hierbij niet uit in welke fase van de cloudmigratie dat zich bevindt, omdat de verschillende Service Blocks op fl exibele wijze ingezet kunnen worden. De Service Blocks zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende cloudbehoeften, zoals hulp bij migratie, implementatie, operationele ondersteuning, tooling, automatisering en kostenbeheersing.”

‘De Service Blocks zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende cloudbehoeften’

Door deze nieuwe werkwijze voorkomen bedrijven onnodige kosten voor en tijdsinvestering in cloudbeheer. “Ingewikkelde processen rondom het maken van de juiste cloudkeuzes, de migratie zelf en het beheer van de cloud worden eenvoudig gemaakt door het inzetten van de juiste Service Blocks. Hierdoor kunnen bedrijven sneller sneller profi teren van de voordelen die de cloud te bieden heeft.” Bovendien is hulp altijd beschikbaar – ook na de migratie – door de 24/7/365-support die Rackspace aan zijn klanten biedt in het kader van de ‘Fanatical Experience’ die het bedrijf zijn klanten garandeert.

Meer informatie over Rackspace Service Blocks for Managed Public Cloud is te vinden via www.rackspace.com/cloud/public/ service-blocks.

[Dit artikel is eerder gepubliceerd in ChannelConnect magazine 2019, nummer 6]

Lees het artikel hier in PDF