Ingram Micro werkt samen met Partner Care in Europa

Ingram Micro en Partner Care gaan een strategische samenwerking aan om channelpartners te ondersteunen binnen het Cloud Solution Provider (CSP)-programma van Microsoft.

Partner Care is de persoonlijke gids voor Microsoft en helpt CSP-partners met al hun Microsoft-gerelateerde vragen. Alle diensten van Partner Care zijn vanaf heden beschikbaar via de Ingram Micro Cloud Marketplace in 16 verschillende Europese landen, zo ook Nederland.

Partner Care creëert de best mogelijke klantervaring voor Microsoft-partners en helpt partners Microsoft nog beter te begrijpen. Dit realiseert Partner Care door persoonlijke begeleiding te bieden, de administratieve instellingen te optimaliseren, Microsoft partners te ondersteunen in het behalen van hun Microsoft leerdoelen, de Microsoft incentives te optimaliseren en het beantwoorden van Microsoft vragen. Microsoft partners leren dankzij Partner Care de tools van Microsoft volledig te benutten waardoor ze de best mogelijke oplossingen en klantervaring voor hun eigen klanten te creëren.

Sebastiaan Smits, Global Lead Development Partner Care: “Partner Care groeit snel, daarom waren we op zoek naar een wereldwijde strategische groeipartner met gevoel voor een kwalitatief goede klantervaring. Met Ingram Micro hebben we een distributeur gevonden die onze groei kan ondersteunen, de kwaliteit van onze klantrelaties kan waarborgen en de implementatie van onze diensten verder kan uitbreiden.”

“We doen er alles aan om onze partners te voorzien van de beste oplossingen, diensten en voordelen om succesvol te zijn in hun cloud business”, stelt Paul Hermans, Director Cloud & Software Benelux Ingram Micro. “Partner Care is een mooie aanvulling op onze Cloud Marketplace. Met Partner Care hebben onze Microsoft partners één aanspreekpunt dat alle Microsoft-gerelateerde vragen 24 uur per dag kan beantwoorden, van eenvoudige productvragen tot complexere vragen over rebates en incentives.”

Meer informatie: www.ingrammicro.com