Vertiv VR Rack: het ideale premium server rack voor high-density omgevingen

Vertiv VR Racks vormen het perfecte antwoord op de snel veranderende bedrijfsomgeving en de steeds veeleisender wordende gebruikers waarmee het moderne datacenter wordt geconfronteerd. Vertiv VR Racks zijn een bouwsteen voor organisatie-brede standaardisatie en maken een snellere uitrol binnen alle bedrijfsvestigingen mogelijk. Ze ondersteunen de bedrijfskritische behoeften, ook bij groei en veranderingsprocessen.

 

Flexibel en eenvoudig te installeren

Server racks moeten passen binnen verschillende IT-omgevingen en -configuraties en met die eis als uitgangspunt maakt het Vertiv VR Rack gebruik van een best-in-class ontwerp en constructie. Er zijn 8 verschillende formaten leverbaar en om mee te groeien met de organisatie is een uitgebreide reeks accessoires beschikbaar.

Vertiv VR Racks ondersteunen een grote variëteit aan apparatuur zoals servers, storage, switches, routers, PDU’s, UPS’en, console port servers en KVM switches. De racks zijn flexibel, eenvoudig en zonder speciaal gereedschap te installeren.

De hoeveelheid data en de behoefte aan verwerkingscapaciteit blijft exponentieel groeien. Vertiv VR Racks zijn speciaal ontwikkeld voor de verwerking van steeds zwaardere workloads waarnaar steeds meer vraag is.

Optimale efficiency, minimale investering

Hoe groot of klein je (bedrijfskritische) datacenteromgeving ook is, je wilt de beschikbare ruimte tot de laatste vierkante centimeter benutten. Daarom is er in een Vertiv VR Rack extra ruimte gecreëerd  om meer apparatuur in één enkel rack te kunnen plaatsen.

Last, but not least, wil je zo min mogelijk tijd en geld investeren in je nieuwe netwerkrack of de installatie ervan. Daarom zijn Vertiv VR Racks de scherpst geprijsde racks in de markt, zonder ook maar één enkele concessie te doen aan de kwaliteit. De transport- en installatietijd zijn uiterst beperkt, zonder dat daar gereedschap aan te pas komt.

Belangrijkste voordelen Vertiv VR Rack:

  • Verkrijgbaar in 8 verschillende afmetingen
  • De 19” rails zijn volledig diepte-instelbaar
  • Het frame-ontwerp levert 2,5” meer bruikbare diepte dan racks van gelijke afmetingen
  • De deuren zijn 77% luchtdoorlatend en kunnen zowel links- als rechtsdraaiend worden gemonteerd
  • Demontabel bovenpaneel met vier kabelingangen voor max. 2000 Cat6 kabels of 60 PDU stekkers
  • Twee multifunctionele, in hoogte en diepte instelbare PDU/kabelmontagebeugels in de zero U-ruimte voor eenvoudige montage van rack PDU’s en diverse kabelsoorten zonder gereedschap
  • Past dankzij 42U framehoogte door standaard deuropeningen bij verplaatsing op zwenkwiel-onderstel
  • Zijpanelen eenvoudig te openen en te sluiten door enkelvoudige vergrendeling

Vertiv VR Racks zijn onderdeel van de productsuite voor Edge infrastructuur die – naast VR Rack – bestaat uit de Avocent ACS 800 Serial Console, the Vertiv Geist Rack PDU en de Vertiv Lieber GXT5 UPS. Wie werkt met deze suite profiteert ten volle van standaardisatie, eenvoud en probleemloos gebruik. Latere uitbreidingen werken dankzij zero touch provisioning perfect samen met de bestaande infrastructuur.

Word ook Vertiv Partner

Of je nu een grote of kleinere speler bent, in het kader van ons Vertiv Partner Programma kun je dankzij ons complete datacenter-portfolio een graantje meepikken van de datacenter- en Edge Infrastructuurmarkt die 2,4 miljard euro groot is in de EMEA-regio. Als Vertiv partner kom je niet alleen alles te weten over ons complete productportfolio, maar je profiteert ook van onze wereldwijde expertise, training en support. Verkoopinspanningen worden binnen het Vertiv Incentive Programma (VIP) in klinkende munt uitbetaald via de Vertiv Mastercard.

Meer weten? vertiv.com/partner / info@vertiv.com; 076-5781600