Riverbed voegt ondersteuning toe voor Amazon VPC

Riverbed ondersteunt Amazon Virtual Private Cloud-traffic mirroring van Amazon Web Services (AWS). Met SteelCentral AppResponse Cloud biedt Riverbed netwerk- en cloudteams op netwerk gebaseerd applicatieperformancemanagement dat prestatieproblemen signaleert binnen de gehele onderneming. SteelCentral AppResponse Cloud is onderdeel van het Riverbed Digital Experience Management-platform, dat organisaties in staat stelt om de digitale ervaring van gebruikers te meten, analyseren en beheren.

VPC Traffic Monitoring

SteelCentral AppResponse Cloud maakt verbinding met Amazon VPC traffic mirroring voor het op grote schaal analyseren van applicatie-gegevens. Amazon VPC traffic mirroring is een virtuele netwerkvoorziening, die het mogelijk maakt om netwerkverkeer in Amazon VPC te monitoren. Riverbed werkte samen met Amazon Web Services voor een ingebouwde verbinding van SteelCentral AppResponse Cloud met Amazon VPC traffic mirroring. Zo ontstaat een passieve en agentless benadering voor het vastleggen en analyseren van netwerkpakketten in de cloud.

“Riverbed’s SteelCentral AppResponse Cloud gebruikt Amazon VPC traffic mirroring van Amazon Web Services om diepgaand inzicht te bieden in het netwerk en de applicaties in AWS. Operationele teams kunnen zo heel snel prestatieproblemen en hoge latency in de cloud en in hybride netwerken detecteren. Ook kunnen ze meer dan 2.000 applicaties identificeren voor gedetailleerde applicatieanalyse en issues sneller vaststellen en oplossen met geaggregeerd verkeer”, zegt Mike Sargent, Senior Vice President, General Manager, SteelCentral bij Riverbed.