Altaro voegt Onedrive en SharePoint toe aan Office 365 Backup

VM-backupspecialist Altaro Software heeft het mogelijk gemaakt om bestanden in OneDrive en SharePoint veilig te stellen met hun oplossing voor Office 365 voor MSP’s.

Naarmate meer organisaties hun workload verplaatsen naar platforms zoals Office 365, is er volgens Altaro een toenemende vraag naar backupoplossingen die klanten de zekerheid geven dat hun data veilig is en correct wordt geback-upt. De oplossing kon al e-mails, bijlagen, contacten en agenda’s backuppen. Backups vinden automatisch meerdere keren per dag plaats in de beveiligde Microsoft Azure-infrastructuur van Altaro.

multitenant

MSP’s kunnen alle backups van klanten beheren en bewaken via de gecentraliseerde, multitenant online management console van Altaro. Ze krijgen ook standaard van 24/7 ondersteuning. Facturering en rapportages zijn geïntegreerd in de console. De nieuwste versie van Office 365 Backup voor MSP’s beschikt verder over customer self-service, user access righte en beveiligde auditlogs.

“We zijn verheugd om deze belangrijke functionaliteit toe te voegen aan onze back-up- en recovery oplossing voor Office 365. Back-up en herstel van bestanden die zijn opgeslagen in OneDrive en SharePoint zullen het MSP-portfolio verbeteren en tegemoetkomen aan de zorgen van veel Office 365-klanten”, aldus David Vella, CEO van Altaro.

Altaro biedt een 30 dagen durende evaluatieperiode voor MSP’s. Hiervoor kunnen ze contact opnemen met CloudLand, distributeur in de Benelux van Altaro , via sales@cloudland.store.