Interconnect Services is VMware Cloud Verified

Interconnect Services heeft de status VMware Cloud Verified behaald. De Cloud Verified-badge geeft aan dat de datacenterleverancier een service aanbiedt die wordt uitgevoerd bovenop de volledige VMware Cloud-infrastructuur.

Via Cloud Verified-partnerservices krijgen klanten toegang tot de volledige set VMware Cloud Infrastructure-mogelijkheden, waaronder integratie en interoperabiliteit, kostenoptimalisatie en flexibiliteit.

Partnerschap

“Interconnnect is een trouwe gebruiker van VMware-producten. Door de technische uitmuntendheid van hun producten te combineren met onze eigen gecertificeerde medewerkers, zijn we in staat om schaalbare en hoogwaardige private en hybride clouds voor onze klanten te bouwen. We zijn enorm trots op deze status, die verder bouwt op de reputatie van Interconnect als een betrouwbare cloudprovider”, zegt Rob Stevens, directeur Interconnect.

“Partners die VMware Cloud Verified zijn, bieden organisaties complete en geavanceerde VMware Cloud-technologieën, samen met interoperabiliteit tussen clouds voor meer voordeel voor de bedrijven van hun klanten”, zegt Herve Renault, senior directeur van VMware Cloud Provider Business, EMEA. “Cloud-geverifieerde services geleverd door VMware Cloud Providers kunnen de efficiëntie, flexibiliteit en betrouwbaarheid bieden die inherent zijn aan cloud computing. We kijken ernaar uit om Interconnect te ondersteunen, omdat het organisaties een eenvoudig en flexibel pad naar de cloud biedt.”