Equinix diept samenwerking met VMware verder uit

Equinix en VMware hebben hun samenwerking uitgebreid. Platform Equinix ondersteunt VMware Cloud op Dell EMC.

De twee partijen gaan samen oplossingen ontwikkelen voor de snellere implementatie van hybride-cloudtransformaties binnen Equinix Internation Business Exchange (IBX)-datacenters.

“Samen met VMware vinden we de hybride-cloudinfrastructuur opnieuw uit op basis van de baanbrekende VMware Cloud op Dell EMC om aan de eisen die nu worden gesteld aan security, prestaties en beschikbaarheid te voldoen”, zegt Charles Meyers, CEO van Equinix. “Klanten kunnen binnenkort de geavanceerde technologie voor compute, storage en netwerken van VMware combineren met de kracht van ons wereldwijde interconnectieplatform, waardoor hybride multicloud voor digitale bedrijven de realiteit wordt””

Sinds vorig jaar biedt Platform Equinix al directe toegang tot de VMware Cloud.