Monitoringsagents ThousandEyes ondersteunen Alibaba Cloud

ThousandEyes heeft Alibaba Cloud toegevoegd aan zijn monitoringopties. Daarmee voegt het de Chinese cloudleverancier bij grote platformen als AWS, Azure en Google Cloud.

Vantage points

ThousandEyes biedt inzicht met betrekking tot de ervaring van gebruikers van elk soort netwerk. De wereldwijd geïnstalleerde cloud-agents van ThousandEyes fungeren als zogenoemde ‘vantage points’. Dit zijn monitoringpunten binnen grote cloudproviders, maar ook bij grote datacenters en ISP’s. Dit geeft organisaties inzicht in de prestaties van applicaties en netwerklagen voor iedere website, applicatie en dienst.

Verregaand inzicht in het internet is volgens Joe Vaccaro, VP products van ThousandEyes, onmisbaar, “vooral voor bedrijven die actief zijn in Azië-Pacific, waar strikte regelgeving de prestaties van het internet en de digitale ervaring beperkt. ThousandEyes gaf al het benodigde inzicht in hoe AWS, GCP en Azure van invloed zijn op de digitale ervaring. Nu hebben we de mogelijkheid om de prestaties van Alibaba Cloud te monitoren daaraan toegevoegd. Hiermee hebben internationale bedrijven die actief zijn in Azië-Pacific – en daarbuiten –het inzicht en de controle die ze nodig hebben om de klantenervaringen en prestaties van de applicaties te verbeteren.”