ONE STULZ. ONE SOURCE.

Sinds de oprichting in 1959 heeft STULZ zich ontwikkeld in de Benelux tot een wereldwijd toonaangevende leverancier voor klimaatoplossingen. Precisie koeling, comfort koeling, (lucht)bevochtiging en warmtepompen. STULZ voert naast haar eigen producten, de merken van Mitsubishi Heavy Industries (MHI), CAREL en REMKO. Ook beschikt STULZ over een uitgebreid service netwerk. Kennis delen is belangrijk voor een wereldmerk als STULZ, daarom dat ONE STULZ. ONE SOURCE. in het leven is geroepen, dit symboliseert de verenging van kennis en diensten van alle 21 STULZ ondernemingen over de wereld.

 

Wereldwijd

Sinds de oprichting in Duitsland in 1974 heeft STULZ een voortdurende internationale groei van haar airconditioning technologie bedrijf gezien, en zich gespecialiseerd in airconditioning voor datacenters en telecommunicatie-installaties. STULZ telt 2.400 werknemers in Duitsland en 21 dochterondernemingen (in Duitsland, Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië, België, Brazilië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Mexico, Oostenrijk, Zweden, Polen, Spanje, Singapore, China, India, Indonesië, Zuid-Afrika, Australië en de Verenigde Staten).

Precisie koeling voor onder andere datacenters en IT.

Gesteund door meer dan 40 jaar ervaring is STULZ een van de belangrijkste pioniers op het gebied van klimaatoplossingen voor kritische toepassingen en datacenters. Van kleine tot grote IT ruimtes, datacenters of de kleinere toepassingen, het product portfolio heeft overal een antwoord op. Climate.Customized. staat voor de flexibiliteit en modulariteit  van de verschillende producten die voor elk project aanpasbaar zijn.

Comfort koeling en warmtepompen

STULZ staat voor kwalitatief hoogwaardige airconditioningssystemen op alle niveaus. In Nederland zijn wij importeur voor de systemen van MHI en REMKO. Wij brengen comfort koeling en verwarming op een hoger niveau en bieden u de totale oplossing. Van winkelcentra tot kantoren, de airconditioningssystemen van MHI zijn in staat om op een efficiënte en comfortabele manier de ruimte te klimatiseren.

STULZ is even veelzijdig als flexibel als het aankomt op warmtepompen. STULZ voert de merken MHI en REMKO. Met producten zoals de Q-ton, Hydrolution en de ART-STYLE, zijn energiebesparingen een feit. Onze warmtepompen zijn geschikt voor zowel kleine als grotere installaties. Wij bieden innovatie en degelijkheid voor verschillende toepassingen.

Bevochtiging

De veelzijdigheid van STULZ op het gebied van klimaatoplossingen is kenmerkend voor de divisie binnen STULZ die over luchtbevochtiging gaat. STULZ is de officiële verkoop en kennis partner van CAREL in Nederland. Bevochtiging kent vele toepassingen. STULZ biedt zowel adiabatische als isothermische bevochtiging aan. Toepassingen zijn onder andere: Ziekenhuizen, winkelcentra, hotels, datacenters, noem het maar op. STULZ brengt het breedste pakket voor bevochtiging op de markt.

Service

Met ervaren en kundige onderhoudstechnici biedt STULZ niet alleen een landelijk servicenetwerk, maar ook de kennis en informatie op het gebied van klimaatoplossingen. Onderhoud en advies zijn een groot onderdeel van STULZ. Duurzaamheid en klimaat zijn een belangrijk proces als het gaat om onderhoud en de optimale werking van uw apparatuur.

Bekijk onze website voor meer informatie betreffende de verschillende productgroepen en wat STULZ voor u kan betekenen.

Visual_display_1920x1080