Planning en implementatie van op maat gemaakte, volledig geprefabriceerde datacenters

STULZ Technology Integration (STULZ-TI) zijn datacenterontwerp- en bouwspecialisten, die oplossingen bieden op een wereldwijde schaal. Deze datacenters zijn ontworpen om te voldoen aan uw behoeften op het gebied van computer- en gegevensopslag, met betrekking tot oplossingen voor micro datacenters tot containeroplossingen tot grootschalige installaties voor krachtige computertoepassingen.

Met meer dan 30 jaar ervaring heeft STULZ Technology Integration een internationale reputatie opgebouwd in het ontwerp, de bouw en het onderhoud van datacenters. Met de overname van Technology Integration richt STULZ zich op de nieuwe ontwikkelingen omtrent EDGE en modulaire datacenters. Op dit moment richt STULZ zich, naast de bekende micro datacenters, op drie verschillende toepassingen.

Rapid Deployment datacenters (RDDC)

De RDDC van STULZ-TI is een compleet, vooraf gebouwd datacenter in een op zichzelf staande ISO container. Deze containers zijn speciaal ontworpen als een datacenter terwijl ze qua uiterlijk overeenkomen als een verzendcontainer. Wij maken deze containers naar de wensen van de opdrachtgever en passend bij de gekozen toepassingen.

Scalable Modular datacenter (SMDC)

De SMDC is een datacenter dat is ontworpen en gebouwd volgens specifieke vereisten, wordt vervoerd in vooraf aparte modules en ter plaatse samengevoegd om een volledig functionerend datacenter te bieden dat klaar is voor de door u gekozen toepassingen. Dit zorgt voor een uiterst flexibele constructie die helemaal naar de wensen van de opdrachtgever kan worden samengesteld.

Modular datacenter

Een STULZ-TI modulair datacenter is een hoogwaardige en kosteneffectieve oplossing die op locatie is gebouwd met behulp van vooraf afgewerkte, onderhoudsvrije, brandvrije panelen en onderdelen. Geschikt voor alle datacenter toepassingen, inclusief huisvesting van bedrijfskritische IT-infrastructuur en mechanische en elektrische installaties. Een modulair datacenter kan extern worden geplaatst op een betonnen plint, in een magazijn of zelfs in een hoek van een kantoor.

Wij denken graag met u mee over de geschikte oplossing. Verdere specificaties, uitleg over onze diensten en veiligheidsvoorschriften kunt u vinden op onze speciaal ingerichte webpagina.

csm_SMDC_image_fc7b10632c