Fujitsu wederom uitgeroepen tot Europees leider in onderzoek Gartner

Onderzoeksbureau Gartner heeft Fujitsu voor het zevende achtereenvolgende jaar uitgeroepen als Europees leider in het Magic Quadrant for Data Center Outsourcing and Hybrid Infrastructure Managed Services (DCO / HIMS) 2019.

Fujitsu versnelt de digitale transformatie door samen met klanten en partners gepersonaliseerde, multicloud en hybride oplossingen te creëren. Waar voorheen de nadruk lag op het verbeteren van de concurrentiepositie van zijn klanten zorgt het Japanse ICT-bedrijf er nu voor dat bedrijven een nieuwe impuls kunnen geven aan de markt door de cloud op een andere manier te gebruiken.

Gartner

Uit het onderzoeksrapport blijkt dat de toekomstige groei in managed datacenter-services komt door de toenemende klantbehoefte om clouddienstverlening te vergroten en tegelijkertijd de footprint van datacenters te verkleinen. Ze streven schaal- en capaciteitsvergroting na en willen steeds meer intellectuele automatisering. Gartner roemt de leiders om hun vakkundige prestaties. Volgens het onderzoeksbureau hebben zij een duidelijke visie op de ontwikkelingen in de markt en investeren zij in competenties om hun leiderschap te behouden. Op deze manier creëren zij zelf de markt.

Met Hybrid IT and Cloud Services zorgt Fujitsu ervoor dat organisaties highly-connected zijn en biedt het intelligente oplossingen voor hedendaagse uitdagingen. Dit bereikt de leverancier door niet alleen de infrastructuur, maar ook de toepassingen en diensten te verbeteren. Fujitsu voelt zich door de geprolongeerde positie als leider gesterkt in haar aanpak.

Meer informatie: www.fujitsu.com

 

Vorig artikelIDC: Meeste thin clients opgeleverd met Linux
Volgend artikelAmsterdam en Haarlemmermeer willen rem op datacenters
Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.