Resello integreert met Autotask

Automatiseringsplatform Resello heeft de integratie met Autotask aangekondigd. Deze stelt Resello partners instaat om Autotask te gebruiken als hun beheerplatform voor hun IT-business en het Resello automatiseringsplatform voor het uitleveren en beheren van clouddiensten zoals Office 365 en Azure.

Facturatie

Partners kunnen met de integratie met Autotask klantdata synchroniseren tussen het Resello automatiseringsplatform en Autotask. Daarnaast kunnen partners die Autotask gebruiken voor het beheer van hun IT business factuurdata vanuit Resello naar Autotask sturen, zodat ze Autotask kunnen gebruiken voor klantenfacturatie over clouddiensten die uitgeleverd zijn via Resello.

“Het automatiseringsplatform van Resello is altijd al open geweest en gemakkelijk om mee te integreren”, zegt Harald Nuij, CCO bij Resello. “Partners kunnen onze API gebruiken om hun business te integreren met het automatiseringsplatform. We ontwikkelen ook integraties met andere platformen, op basis van waar de behoeftes van onze klanten liggen. Zo hebben we vorig jaar bijvoorbeeld meerdere modules ontwikkeld voor het WHMCS platform, inmiddels worden die door enthousiast gebruikt door onze partners. De laatste maanden kregen we steeds meer vragen vanuit onze partners naar een integratie met Autotask, vandaar dat we enthousiast zijn dat we vandaag de integratie daarmee aan kunnen kondigen.

“Ons eigen development-team zal de integratie met Autotask verder door blijven ontwikkelen op basis van de feedback van onze partners. We werken ook aan integraties met andere platformen. Daarover gaan we binnenkort meer bekendmaken.”