CloudLand neemt producten van Backup Radar op in portfolio

Softwaredistributeur CloudLand heeft een distributieovereenkomst gesloten met Backup Radar. Vanaf vandaag kan CloudLand alle producten van Backup Radar leveren aan zowel Nederlandse als Belgische IT-resellers en -dienstverleners.

Backup Radar centraliseert het beheer van back-ups op een krachtige en vooral gebruiksvriendelijke manier door gebruik te maken van een centrale portal die alle back-ups op één plek controleert en de rapportage-geschiedenis bijhoudt, ongeacht de back-up producten die de klant in gebruik heeft.

Monitoring en compliance

Phil Sansom, Managing Director van Backup Radar: “We zijn enorm verheugd over ons partnership met CloudLand om gezamenlijk onze producten naar de Benelux-markt te brengen. Als wereldleider op het gebied van back-up monitoring en compliance is het belangrijk dat we samenwerken met de beste partij om ons product, en de vele voordelen ervan, wereldkundig te maken. We hebben een echte partner gevonden in CloudLand en we kijken er naar uit om met hen samen te werken om zo goed mogelijk aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

“We zijn erg enthousiast over de nieuwe toevoeging aan ons portfolio,” zegt Lex Fabistas, Managing Director van CloudLand. “Wij realiseren ons heel goed dat data een van de belangrijkste assets is van onze klanten. Wij helpen graag om die data te beschermen. Backup Radar is gebouwd om back-ups op één plek te controleren, waarbij het niet uitmaakt welk back-up product de klant gebruikt, en voorziet deze van de benodigde rapportage. Dit in combinatie met de gebruiksvriendelijkheid, het beheergemak en hoge mate van transparantie. Het is precies datgene waar CloudLand voor staat.”

CloudLand is altijd op zoek naar nieuwe resellers. “Met de uitbreiding van het portfolio biedt CloudLand nog meer zekerheid en toegevoegde waarde. Daardoor wordt CloudLand voor hen alleen maar aantrekkelijker”, aldus Fabistas.

Meer informatie: www.cloudland.store