HostBill lanceert integratie met Resello voor hostingbedrijven

HostBill, het complete facturering- en automatiseringsplatform voor hostingbedrijven, heeft een integratie gerealiseerd met Resello, het automatiseringsplatform voor distributie van clouddiensten.

Met de integratie wordt het voor gebruikers van het HostBill platform mogelijk om Resello’s complete portfolio aan clouddiensten te verkopen, inclusief diensten als Microsoft Office 365 en Azure. HostBill gebruikers kunnen daarbij naadloos en zonder gedoe data importeren van Resello naar HostBill.

HostBill, een krachtig en flexibel platform van facturering- en automatiseringsdiensten, ondersteunt hostingbedrijven, MSPs en domeinnaam- en SSL-resellers bij alle aspecten van hun online business. Dit varieert van acquisitie van klanten tot facturering van diensten en klantenbeheer, alles wat bedrijven in de hostingbranche nodig hebben om succesvol zaken te doen.

‘Cloud-native’ distributeur Resello heeft een zelf ontwikkeld platform voor de verkoop van clouddiensten, met een API en uitgebreide documentatie voor integratie met het platform. Het bedrijf lanceerde eerder al modules voor het WHMCS-platform en heeft nog meer integraties op de roadmap staan de komende tijd.

Harald Nuij, CCO bij Resello: “Resello heeft altijd al een grote groep partners gehad in de hostingbranche, dus we zijn goed bekend met HostBill. Hun platform is een van de marktleiders in de hostingbranche, met meer dan 1.000 enterprise klanten over de hele wereld. We zijn dus enorm enthousiast over deze unieke samenwerking. Door onze efficiente API en uitgebreide documentatie was het altijd al eenvoudig om te integreren met het Resello platform. De snelheid waarmee HostBill een integratie heeft gebouwd met Resello maakt dit meer dan duidelijk en helpt ons om nieuwe partners te verwelkomen.”

Meer informatie: https://hostbillapp.com/products-services/resello-microsoft-csp/.

Vorig artikelRiverbed lanceert SaaS Accelerator
Volgend artikelEquinix brengt NFV-dienst op Platform Equinix
Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.