Tollring rapportagetools onderdeel van aanbod RoutIT

RoutIT heeft HIP Reporter, een suite van voor gespreksanalyse en rapportagetools van Tollring toegevoegd aan zijn portfolio.

Drie niveaus

Het aanbod van de white-label cloudprovider wordt daarmee aangevuld met drie niveaus van gespreksrapportage-analyse: een instapdashboard, een uitgebreid rapportagesysteem en live wallboards voor teams die direct met klanten in contact zijn.

“Vanaf het moment dat we onze plannen aankondigden om gesprekanalyse aan te bieden, is er veel belangstelling geweest van onze partners”, zegt Paul Velders van RoutIT. “HIP Reporter overstijgt de verwachtingen, en het product wordt nog steeds verbeterd om verder te voldoen aan de eisen van onze telefonie- en callcenterklanten met betrekking tot gespreksrapportage. We zijn dan ook verheugd om te beginnen met de officiële uitrol van HIP Reporter naar partners binnen ons partnerkanaal.”

Tony Martino, CEO van Tollring: “RoutIT en Tollring werken nauw samen om een betere zichtbaarheid van de klantervaring te bieden door middel van een gevestigde maar zich ontwikkelende suite van zakelijke productiviteitstools die bewezen hebben waarde en competitieve differentiatie toe te voegen aan zowel het de partners als hun eindklanten. Wij zijn toegewijd aan het leveren van betrouwbare vraaggestuurde producten die zowel de partners als hun klanten ten goede komen. Onze agressieve roadmap en de verschillende instapniveaus op dit product bieden voortdurende mogelijkheden voor partners, terwijl we onze klanten ervan overtuigen dat hun keuze in bedrijfstools zeer geavanceerd is, voldoet aan hun specifieke zakelijke behoeften en klaar is voor de toekomst”.