Equinix Platform verbindt locaties ECX Fabric wereldwijd

Equinix heeft zijn Platform Equinix uitgebreid waardoor alle 37 locaties van het ECX Fabric met elkaar verbonden zijn.. De connectiviteitsdienst moet grote bedrijven en cloud- en netwerkleveranciers de mogelijkheid geven om wereldwijde netwerken te leggen.

Datacenter in Amsterdam

De ECX Fabric datacenters van Equinix in Amsterdam, Atlanta, Boston, Chicago, Culpeper, Dallas, Denver, Dublin, Dusseldorf, Frankfurt, Genève, Helsinki, Hong Kong, Houston, Londen, Los Angeles, Madrid, Manchester, Melbourne, Miami, Milaan, München, New York, Osaka, Parijs, Perth, São Paulo, Seattle, Silicon Valley, Singapore, Stokholm, Sydney, Tokio, Toronto, Warschau, Washington D.C. en Zürich zijn nu aangesloten op het platform.

Platform Equinix maakt het mogelijk om on-demand interconnecties te leggen tussen clouds, netwerken en diensten met datacenters waar dan ook. Daarnaast kan de uitgebreide ECX Fabric dienstdoen als verbinding tussen datacenters van het Equinix International Business Exchange (IBX), of als aanvulling op bestaande netwerken.