10 mei: Lunch & Learn over ISO-certificeringen bij The Datacenter Group

The Datacenter Group organiseert op 10 mei een Lunch & Learn-sessie waarin experts ingaan op alles rond ISO-certificeringen.

De vraag naar ISO-certificeringen wordt steeds groter. Het biedt bedrijven en ketenpartners zekerheid over kwaliteit en betrouwbaarheid. Door de internationale erkenning en de toename in vraag van klanten kunnen dienstverleners zich onderscheiden van concurrenten.

ISO is een must

Er bestaan verschillende ISO-normen met bijbehorende certificeringen. “Wij helpen u graag door de bomen het bos weer te zien, zodat u kunt bepalen waarom certificeringen voor uw organisatie onmisbaar zijn”, aldus de aankondiging.

Wereldwijd zijn inmiddels 1,6 miljoen bedrijven ISO-gecertificeerd en dat aantal groeit fors. Organisaties willen volgens The Datacenter Group steeds vaker alleen zakendoen met andere ISO-gecertificeerde bedrijven of eisen certificering om de samenwerking voort te kunnen zetten. “We zien dat bedrijven die geen ISO-certificaat hebben, steeds vaker worden uitgesloten bij aanbestedingen of selectie van een nieuwe partner of leverancier.”
ISO-kwaliteitsnormen zijn ontwikkeld om een internationaal uniform en aantoonbare maatstaf te hebben. Een certificering zorgt voor meer duidelijkheid en structuur binnen het bedrijf. Zo zorgt het voor optimale processen, kostenbesparing, tijdige signalering en identificatie van problemen, optimalisatie van klanttevredenheid en dus een voorsprong op de concurrentie.

Tijdens de Lunch & Learn van The Datacenter Group worden aanwezigen, op C-level door twee sprekers, die beiden autoriteit zijn op het gebied van ISO, bijgepraat over de mogelijkheden en kansen van ISO-normering voor uw bedrijf. De sprekers zijn Hans op ’t Land, Manager Europe bij Excelledia Digital Innovation, en Edo-Jan Koster, lead auditor informatiebeveiliging en kwaliteit bij DEKRA.

Aanmelden kan via de website van The Datacenter Group.