Schneider Electric treedt toe tot cybersecurity coalition

Schneider Electric is lid geworden van de Cybersecurity Coalition. Het bedrijf geeft aan nauw samen te werken met overheden, klanten en partners bij de aanpak van cybersecurity-uitdagingen.

Door zich bij de coalitie aan te sluiten, denkt Schneider Electric beter in staat te zijn om dreigingen te detecteren, te voorkomen en te bestrijden.

Doelstellingen

De Cybersecurity Coalition wil bedrijven samenbrengen om het overheidsbeleid te ondersteunen bij het ontwikkelen van op consensus gebaseerde oplossingen. De doelen die de coaltie stelt zijn:

• Een levendig en robuust ecosysteem van cybersecurity bevorderen;
• De ontwikkeling en acceptatie van cybersecurity-innovaties ondersteunen;
• Organisaties van elke omvang aanmoedigen om stappen te ondernemen om hun cyberveiligheid te verbeteren.

“Door deel te nemen aan de Coalition laat Schneider Electric zien uitdagingen op het gebied van cybersecurity serieus te nemen. We zijn vastbesloten om een vooraanstaande rol te spelen bij de ontwikkeling van oplossingen,” zegt Hervé Coureil, Chief Digital Officer, Schneider Electric. “Ons lidmaatschap zorgt ervoor dat we open, transparante en samenwerkende gesprekken kunnen starten die de adoptie van cyberbeveiligingsbeleid en -wetten bevorderen. Dit is in het voordeel van onze klanten, partners en alle belanghebbenden van ons bedrijf, inclusief de communities en omgevingen die we allemaal bedienen.”

Als lid van de coalitie zal Schneider Electric onderzoeken hoe overheidsorganisaties, regelgevende instanties, internationale normalisatie-instellingen, beveiligingsonderzoekers, aanbieders, partners en klanten samenwerken om cybersecurityrisico’s aan te pakken.