DCSpine brengt nieuwe versie van platform uit

Connectiviteitsleverancier DCspine heeft een nieuwe release van zijn platform vrijgegeven. Nieuwe functies die zijn toegevoegd zijn onder andere end-to-end redundantie op port- en netwerkniveau en verbeterd interconnectiebeheer. Hierdoor moet het eenvoudiger worden om via DCspine directe verbindingen met derden te maken. Ook is een communitypagina toegevoegd zodat bedrijven die gebruik maken van het platform hun aanwezigheid onder de aandacht kunnen brengen bij andere gebruikers.

SDN

DCspine richt zich op bedrijven als Managed Service Providers, Cloud Service Providers, VoIP-aanbieders en Content Delivery Networks. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om tussen alle grote commerciële multi-tenant datacenters in Nederland op basis van Software Defined Networking (SDN) verbindingen op te zetten. Bestaande eigen en (nieuwe) klantnetwerken kunnen volgens de leverancier eenvoudig worden toegevoegd en beheersbaar worden gemaakt. Dit faciliteert netwerkoplossingen voor het gebruik van public, hybrid en private cloud.
“We werken continu aan verbetering van het platform en luisteren daarbij goed naar de feedback van onze klanten en partners”, zegt Jan Michiel Berkel, directeur van DCspine. “Met een nieuwe lay-out die connectiviteit nog eenvoudiger maakt dan het via ons platform al was, nieuwe diensten die de flexibiliteit vergroten en veel nieuwe functies die het portaal robuuster maken dan ooit, denken wij goed te kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten.”

Recent heeft DCSpine zijn operaties uitgebreid naar België en in de toekomst wil het meer partnerdiensten opzetten en het contact met klanten over de ontwikkelingen van het platform intensiveren. “We merken dat er behoefte is onder onze klanten om via het platform nog sneller datacenter connectiviteit te kunnen regelen en ook aanvullende dienstverlening af te nemen”, aldus Berkel. “We willen onze services verder daarop aanscherpen en hebben daartoe ook een aantal nieuwe features toegevoegd. Al met al is het nu nog eenvoudiger om tegen scherpe tarieven flexibel connectiviteit af te nemen op ons platform.”