Equinix meldt verdere groei over 2018

Equinix heeft de resultaten voor het vierde kwartaal en het hele jaar 2018 gepubliceerd.

De datacenterleverancier zag 16 procent omzetgroei naar $5072 miljard, en 21 procent groei in de operationele inkomsten. Netto zijn de inkomsten met 57 procent gestegen naar $356 miljoen dollar wereldwijd. Voor 2019 gaat Equinix uit van omzet tussen de $5520 miljard en $5570 miljard, een stijging rond de 9 a 10 procent.

“Ons bereik, schaal en innovatieve portfolio stelt ons in staat om ons unieke bedrijfsmodel uit te bouwen”, zegt Charles Meyers, President en CEO van Equinix. “We zitten nog in de eerste fases van de markt voor digitale transformatie en we kunnen ons klantbestand steeds verder laten groeien en de dienstverlening aan bestaande klanten verder uitbreiden. Als we duidelijk zicht houden op onze strategie en de mogelijkheden in de toekomst, dan kunnen we vooruitkijken op nog een succesvol jaar.”