Talend ondersteunt Azure SQL Data Warehouse in Stitch

Talend heeft ondersteuning voor Microsoft Azure SQL Data Warehouse toegevoegd aan hun Stitch Data Loader. De speciaal gebouwde integratie is per direct beschikbaar en kan data van veelgebruikte bronnen importeren.

Stitch Data Loader kan volgens Talend data uit meer dan negentig bronnen binnen een paar minuten naar Microsoft Azure SQL Data Warehouse verplaatsen. De nieuwe connector ondersteunt Azure Blob Storage en PolyBase om data naar de Azure Cloud te verplaatsen en in het Azure SQL Data Warehouse te laden. Transformatie van het datatype tussen bron en bestemming, schema changes, security en bulk loading worden automatisch afgehandeld door Stitch Data Loader. Een planner biedt gebruikers de mogelijkheid om hun cloud data up-to-date te houden met behulp van ingebouwde replicatietoepassingen.

Database

Organisaties kunnen data importeren en opschalen met Stitch Data Loader. Met de gratis versie van Stitch Data Loader kunnen gebruikers per maand 5 miljoen rijen uit een grote hoeveelheid veelgebruikte databronnen in Azure SQL Data Warehouse laden. Stitch Data Loader verbindt met SaaS-toepassingen, databases en cloud databronnen zoals Google AdWords, Facebook Ads, MySQL, Salesforce en Stripe. Het biedt eveneens ondersteuning voor het importeren van grote hoeveelheden data voor analytics, business intelligence, machine learning en datawetenschap. Ook wordt er automatisch geschaald wanneer het datavolume groeit, zonder dat hiervoor extra configuratie, implementatie of onderhoud nodig is, zo belooft Talend.

“Dit is de grootste verbetering aan ons product sinds wij onderdeel uitmaken van Talend, en het onderstreept onze toewijding aan Microsoft Azure,” zegt Jake Stein, SVP Stitch bij Talend. “Dankzij de selfservice cloud data-opnamemogelijkheden van Stitch Data Loader kunnen bedrijven van iedere omvang profiteren van een soepele onboarding en import van grote hoeveelheden data, terwijl de data-analyse en rapportage in Azure SQL Data Warehouse de bedrijfsresultaten optimaliseert.”

Stitch Data Loader is onderdeel van de Talend Data Fabric, een suite van cloudapplicaties, ontwikkeld om klanten te helpen om dat en inzichten te verzamelen, beheren, transformeren en delen.